JENS TROLLE Grafisk • GRAFISK DESIGN • VIDEO & MOTION DESIGN • Fasanvænget 103 • Kokkedal • Tlf. 26 18 25 45 • Mail klik HER
Jens Trolle Grafisk producerer alle typer grafisk design, enten "fra bunden", eller ud fra dine idéer og retningslinjer. Opgaverne tages helt fra design og opsætning, og videre gennem tryk-fasen, så du kan aflevere dine løse tanker over telefonen, og få dage senere modtage færdigt materiale på dit dørtrin. Dette sker i samarbejde med det fast tilknyttede, og meget professionelle trykkeri, Innographic, som kan alt. Uanset om det handler om logo, brandingmateriale, vinduesskilte, visitkort, brochurer, flyers, plakater, eller f.eks. rollups, som er færdigmonteret, og lige klar til at rulle ud, på næste messe. grafisk design både til print og skærm
FLYERS, FOLDERE & BROCHURER
Verden er blevet digital.
Men, når det er sagt, så er printmediet bestemt ikke et overstået kapitel, og i rigtig mange tilfælde er det en god idé at efterlade dine kunder med et fysisk udtryk for, hvad du tilbyder. Jens Trolle Grafisk hjælper dig med opsætning af flyers, foldere, brochurer, plakater, og alt hvad du ellers kan komme i tanker om, som du gerne vil have ned på papir, pap, plastic - eller hvad det nu måtte være. - og vi sørger også for at få materialet trykt og leveret, direkte til dig. Evt. suppleret med standere til f.eks. folder og visitkort.
ROLLUPS & MESSEBANNERE
Når du optræder i de lidt større sammenhænge, som salgsmesser og konferencer, handler det også om at "råbe lidt højere" - i hvert fald visuelt. 
Med andre ord - at vise dig frem i lidt større format.
En nem, og meget almindelig måde at gøre dette på, er ved at medbringe én eller flere rollups. På den måde er du i løbet af få sekunder særdeles synlig, i en størrelse på 80 cm i bredden og mere end 2 meter i højden. Jens Trolle Grafisk laver design og opsætning af dine præsentationer, og leverer dem færdigmonteret i kassetter og stativer, som ikke fylder meget i bilen - først når du når frem, og ruller dem ud.
En visuel løsning som giver dig rigtig meget synlighed for pengene.
LOGO & BRANDING
De færreste virksomheder kan klare sig uden visuel branding - og ikke mindst, et logo. Det ideelle logo er ikke nødvendigvis tidstypisk, men sigter i stedet mod at holde sig frisk, så længe som overhovedet muligt. I vore dage er der også andre hensyn at tage, nemlig at dit logo skal kunne gøre sig gældende, og ikke mindst være synligt, alle de mange steder det skal optræde. Både hvis det skal fylde hele siden på en bus, men også i MEGET små formater, som f.eks. ikon på sociale medier.
Det er i øvrigt én af grundene til, at det ofte anbefales, at sigte mod et rundt, eller evt. kvadratisk logo. Alt dette bliver der taget højde for, når du får designet dit unikke logo hos Jens Trolle Grafisk. Du får logoet leveret i alle de formater du kan få brug for, og til brug på både mørk og lys baggrund.
Udover disse kategorier laver Jens Trolle Grafisk også stort set alle andre typer grafisk design. Plakater, annoncer, web-bannere, bilreklamer og ikke mindst markedsføring på sociale medier.
Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål om andre produkter - du kan sandsynligvis få det hele produceret her!